Home Forums Gamescan Chat42 About
* Login   * Register * FAQ    * Search
It is currently Sun 10-22-2017 10:46PM

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Wed 01-20-2010 5:03PM 
Offline
BLITZVERPWND
BLITZVERPWND
User avatar

Joined: Wed 09-16-2009 6:52AM
Posts: 608
Location: in your 802.11g stealing your internetz

Source: IT Dept
I'm using boxee almost every night now, and I want to explore the interconnectivity/social media aspect of it. Is anyone else on seek using boxee? If you are let me know. My username is z3rO (that's an O not a zero)

_________________
Queue42 - Advanced Direct Connect over SSL
Preconfigured Client -- 64 bit StrongDC++ 2.42
Preconfigured Client -- 32 bit StrongDC++ 2.42
Linux and Macintosh, Eiskaltdc++, then adcs://hub.queue42.net


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Thu 01-28-2010 5:20PM 
Offline
Colonel
User avatar

Joined: Mon 08-18-2003 9:25AM
Posts: 530
Location: 37°57'47.14"N, 91°44'51.65"W

Source: Off Campus
I've tried it out. It's just too painful to have to launch, switch to windowed mode, shut down, launch, move to second monitor, switch to full screen, shut down, launch a third time just to get it to stay full screen on my TV. Once they get that little quirk worked out I might use it more.


Top
 Profile  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 7:49AM 
Offline
BLITZVERPWND
BLITZVERPWND
User avatar

Joined: Wed 09-16-2009 6:52AM
Posts: 608
Location: in your 802.11g stealing your internetz

Source: MST-PSK Wireless
Patrick wrote:
I've tried it out. It's just too painful to have to launch, switch to windowed mode, shut down, launch, move to second monitor, switch to full screen, shut down, launch a third time just to get it to stay full screen on my TV. Once they get that little quirk worked out I might use it more.


i just upgraded from the alpha to the beta, and everything that matters broke all at once. the thumbnails only show up when your mouse is over them, and then to correct this, I attempted to remove and re add my media sources, and they somehow broke the final "add source" button, making it impossible for me to add my media.

way to go releasing a beta that's WORSE than the alpha.

_________________
Queue42 - Advanced Direct Connect over SSL
Preconfigured Client -- 64 bit StrongDC++ 2.42
Preconfigured Client -- 32 bit StrongDC++ 2.42
Linux and Macintosh, Eiskaltdc++, then adcs://hub.queue42.net


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 8:07AM 
Offline
Lieutenant
User avatar

Joined: Wed 01-13-2010 8:27PM
Posts: 73
Location: Rolla/Owens-blow

Source: Fidelity
I dl'd it last week on my home media center. So far it's working ok.

It took a couple of logout/back in for it to recognize all of my music files. Is there a "full random" button I'm missing? Why in the hell would you just want to listen to 1 song?

I do like how it accesses online content, however. Kinda nice.

I enabled it to share with my FB, but so far it hasn't "shared" a damn thing.

At least boxee has a forum to search for relevant info.


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 1:44PM 
Offline
BLITZVERPWND
BLITZVERPWND
User avatar

Joined: Wed 09-16-2009 6:52AM
Posts: 608
Location: in your 802.11g stealing your internetz

Source: MechE Building
HiTechRedneck wrote:
I dl'd it last week on my home media center. So far it's working ok.

It took a couple of logout/back in for it to recognize all of my music files. Is there a "full random" button I'm missing? Why in the hell would you just want to listen to 1 song?

I do like how it accesses online content, however. Kinda nice.

I enabled it to share with my FB, but so far it hasn't "shared" a damn thing.

At least boxee has a forum to search for relevant info.


the online content thing is awesome, and so is the imdb querying feature getting spoilers, info, and album/movie cover images for the thumbnails. I just don't know what's wrong with the build I got last night. Maybe it made a bad combo with the previous version I had installed. I'm going to try to wipe the configuration tonight.

_________________
Queue42 - Advanced Direct Connect over SSL
Preconfigured Client -- 64 bit StrongDC++ 2.42
Preconfigured Client -- 32 bit StrongDC++ 2.42
Linux and Macintosh, Eiskaltdc++, then adcs://hub.queue42.net


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 4:42PM 
Offline
Major General
User avatar

Joined: Sun 08-14-2005 8:36PM
Posts: 2168
Location: in a Google Fiberhood. Suck it bitches!

Source: Fidelity
zeroluck wrote:
HiTechRedneck wrote:
I dl'd it last week on my home media center. So far it's working ok.

It took a couple of logout/back in for it to recognize all of my music files. Is there a "full random" button I'm missing? Why in the hell would you just want to listen to 1 song?

I do like how it accesses online content, however. Kinda nice.

I enabled it to share with my FB, but so far it hasn't "shared" a damn thing.

At least boxee has a forum to search for relevant info.


the online content thing is awesome, and so is the imdb querying feature getting spoilers, info, and album/movie cover images for the thumbnails. I just don't know what's wrong with the build I got last night. Maybe it made a bad combo with the previous version I had installed. I'm going to try to wipe the configuration tonight.


Either boxee dropped some XBMC features or you just didn't know how to use it effectively, cause my xbox 1 could do that before it was ported to linux (i'm thinking before v7).. Should be able to do that for TV shows too. Use TVDB, it has some nice fanart and such.

_________________
They let us play with markers, but i keep trying to draw infinity


Top
 Profile  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 7:26PM 
Offline
BLITZVERPWND
BLITZVERPWND
User avatar

Joined: Wed 09-16-2009 6:52AM
Posts: 608
Location: in your 802.11g stealing your internetz

Source: Off Campus
I think your right, its a fork of XBMC. The cool thing about it is it runs the mozilla gecko engine. It also fetches subtitles.

I think it will be the man once they iron out the bugs. The only problem with running an xbox is you can't view 720/1080p content. (and it doesn't work with an air mouse remote)
http://www.gyration.com/index.php/us/products/in-air-remotes/air-music-remote.html

_________________
Queue42 - Advanced Direct Connect over SSL
Preconfigured Client -- 64 bit StrongDC++ 2.42
Preconfigured Client -- 32 bit StrongDC++ 2.42
Linux and Macintosh, Eiskaltdc++, then adcs://hub.queue42.net


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 7:41PM 
Offline
Major General
User avatar

Joined: Sun 08-14-2005 8:36PM
Posts: 2168
Location: in a Google Fiberhood. Suck it bitches!

Source: Fidelity
Yep.. I am right, you don't know how to use BOXEE, Plex, or XBMC effectively.

Duh.. 733MHz processor doesn't handle HD content, but you can run the interface at 720p.. And if you need a remote, just buy the dvd playback kit. Works flawlessly with XBMC... not happy with the look? Throw on a few skins.

BOXEE is just a corporate take on XBMC. So far the only decent advantage over XBMC it's had has been the hulu playback, but that's spotty at best. I look forward to seeing what will come out of the BOXEE camp, but XBMC is still my favorite.

_________________
They let us play with markers, but i keep trying to draw infinity


Top
 Profile  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 8:14PM 
Offline
BLITZVERPWND
BLITZVERPWND
User avatar

Joined: Wed 09-16-2009 6:52AM
Posts: 608
Location: in your 802.11g stealing your internetz

Source: Off Campus
blitzvergnugen wrote:
Yep.. I am right, you don't know how to use BOXEE, Plex, or XBMC effectively.


this is quite possibly the most uneducated and least thought through insult I have ever encountered. seriously, how the hell are you going to say anyone doesn't know how to use it effectively? is that even possible?

since it require such wisdom, explain to me how I can use boxee effectively, o-wise fucking tardbag.

_________________
Queue42 - Advanced Direct Connect over SSL
Preconfigured Client -- 64 bit StrongDC++ 2.42
Preconfigured Client -- 32 bit StrongDC++ 2.42
Linux and Macintosh, Eiskaltdc++, then adcs://hub.queue42.net


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 8:37PM 
Offline
Drowning
User avatar

Joined: Sun 08-15-2004 9:36PM
Posts: 4949
Location: ~~~~\o/~~~~~

Source: Off Campus
zeroluck wrote:
blitzvergnugen wrote:
Yep.. I am right, you don't know how to use BOXEE, Plex, or XBMC effectively.


this is quite possibly the most uneducated and least thought through insult I have ever encountered. seriously, how the hell are you going to say anyone doesn't know how to use it effectively? is that even possible?

since it require such wisdom, explain to me how I can use boxee effectively, o-wise fucking tardbag.


what crawled up your ass? you obviously don't know what you are talking about. Some of us having been using it since it was xbmp, and know that boxee is just someone selling what has been the best open source dev program in the past 5 years.

_________________
Rolla survivor

Join us in IRC, irc.seek42.net


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 8:47PM 
Offline
Major General
User avatar

Joined: Sun 08-14-2005 8:36PM
Posts: 2168
Location: in a Google Fiberhood. Suck it bitches!

Source: Fidelity
zeroluck wrote:
blitzvergnugen wrote:
Yep.. I am right, you don't know how to use BOXEE, Plex, or XBMC effectively.


this is quite possibly the most uneducated and least thought through insult I have ever encountered. seriously, how the hell are you going to say anyone doesn't know how to use it effectively? is that even possible?

since it require such wisdom, explain to me how I can use boxee effectively, o-wise fucking tardbag.


If you've been using boxee since at least 1/20 (probably longer since you've had your htpc a while now) and just now figured out the scrapers... I'd say you're a bit behind the learning curve. Obviously you can get a lot more out of boxee, therefore you're not using it effectively.

If you would have read my other post, you should have inferred that I own an xbox.. Why did you try to tell me what it can and can't do.. Pretty sure I'd know all about that.

Originally I wasn't trying to flame, but now I'm going to. Your boner for this air mouse remote is ridiculous... I think that's the 3rd or 4th thread you've brought that thing up..

PS... It's "you're" not "your" http://theoatmeal.com/comics/misspelling

SC, tie a nice little bow on this one for me plz?

_________________
They let us play with markers, but i keep trying to draw infinity


Top
 Profile  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 8:54PM 
Offline
BLITZVERPWND
BLITZVERPWND
User avatar

Joined: Wed 09-16-2009 6:52AM
Posts: 608
Location: in your 802.11g stealing your internetz

Source: Off Campus
maybe i overreacted.

but that doesn't change this question: what is there to know about any of them? It's not like it's a complicated application with a learning curve or something.

how can anyone 'ineffectively' use any of these softwares? it's very fucking simple. you point the cursor at a movie and hit play.

it does scrapers by itself. you don't "use" them. you just add media and hit play.

_________________
Queue42 - Advanced Direct Connect over SSL
Preconfigured Client -- 64 bit StrongDC++ 2.42
Preconfigured Client -- 32 bit StrongDC++ 2.42
Linux and Macintosh, Eiskaltdc++, then adcs://hub.queue42.net


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 9:00PM 
Offline
Colonel
User avatar

Joined: Sun 09-12-2004 8:22PM
Posts: 657
Location: somewhere

Source: Fidelity
blitzvergnugen wrote:
SC, tie a nice little bow on this one for me plz?

He's off right now so I'll say it for him:
BLITZVERPWN3D!!!!!
(fruity colors meh.)

_________________
if you woke up as me everyday, you'd hate yourself too.


Top
 Profile E-mail  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 9:56PM 
Offline
Major General
User avatar

Joined: Sun 08-14-2005 8:36PM
Posts: 2168
Location: in a Google Fiberhood. Suck it bitches!

Source: Fidelity
Chank... cherry on top plz?

_________________
They let us play with markers, but i keep trying to draw infinity


Top
 Profile  
    
 Post subject: Re: BOXEE -- Anyone else use it?
PostPosted: Mon 02-08-2010 10:08PM 
Offline
Major General
User avatar

Joined: Mon 08-08-2005 5:09PM
Posts: 2334
Location: STL

Source: Off Campus
done?

_________________
"This is not my sig", it said. - I looked at it suspiciously; Who's sig was it, then?


Top
 Profile E-mail  
    
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 27 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group